Over ons

Lemmens-Meessen is al meer als 50 jaar een begrip in Heerlen en omstreken, voor alle installatie werken o.a. badkamer – loodgieterwerk – verwarming en vervanging van cv-ketels.

Installatie

Onze gespecialiseerde medewerkers begeleiden u van schets tot oplevering indien u dit wenst. Wij voeren indien u dit wenst alle werkzaamheden voor u uit (en of een gedeelte hiervan) van sloopwerk t/m schilderwerk, zo heeft u één aanspreekpunt.

Deskundig badkamer advies

Onze deskundige badkamer adviseurs staan voor u klaar om de juiste badkamer voor u samen te stellen. Samen ontwerpen we uw nieuwe badkamer met ons 3D badkamer ontwerp programma. Maak direct online een afspraak of breng een bezoek aan onze showroom.

Badkamers

Zoekt u een mooie en complete badkamer in de omgeving van Heerlen? Dan bent u bij Lemmens en Meessen in Heerlen aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een badkamer voor uw budget. Luxe badkamers, wellness badkamers, budget badkamers, moderne badkamers en nog meer.

Sanitair

In onze sanitair showroom presenteren wij een ruime collectie A-merken in verschillende mooie opstellingen. Met een uitgebreide collectie keramiek, baden, kranen, douchewanden, badkamermeubelen, radiatoren en diverse series accessoires. Daarnaast tonen we een ruim en gevarieerd assortiment tegels. Voor elke smaak en elk budget!

Badkamer showroom

Wij beschikken over een 300 m2 showroom die u genoeg inspiratie geeft voor het uitzoeken van uw droombadkamer. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Of het nu gaat om een complete badkamer of een losse kraan of douchecabine.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen